Boho Green make-up

by - 09:15:00

Tokrat te bom popeljala v svet Boho Green kozmetike. Znamko je v Slovenijo pripeljala spletna trgovina kozmetix.si. Glavne smernice Boho linije so ozaveščena lepota, naravni pristop, trajnostni razvoj in cenovna dostopnost. Je alternativa običajni in vsakodnevni kozmetiki, ker vključuje čist pristop za uporabnika - uporaba surovih rastlinskih materialov, ekološka zasnova embalaže. 

Boho Green ličila so certificirana kot naravna in ekološka ličila (CosmeBio certifikat). Vsebujejo naravne sestavine in obnovljive vire. So brez GSO, parabenov in silikonov. Embalaža pa je narejena iz recikliranih materialov.


Ker sem v fazi razsikovanja Boho ličil, ti bom na kratko predstavila izdelke, ki jih preizkušam.

TERRACOTTA je naravna glina, pečena v pečici. Nudi zdrav in sijoč izgled, mešanica osvetljevalca in bronzerja. Imam odtenek Opale 01, ki je hkrati tudi najsvetlejši odtenek. Kako izgleda lahko vidiš na spodnji sliki.
Cena: 13,60 €

MAT ŠMINKA v odtenku Tulipe (106) je izredno lepa roza šminka, točno taka, kot jih imam najraje. Mazljivost je drugačna kot pri ostalih šminkah, ki jih imam in ni klasična mat šminka. Glavne aktivne sestavine so ricinusovo olje, olivno olje in Candelilla vosek.
Cena: 9,95 €



ZELENI KOREKTOR ZA PREKRIVANJE NEPRAVILNOSTI vsebuje oljčno olje, čebelji in Babassu vosek. Tekstura korektorja mi je všeč, ker ni kremasta ampak bolj kompaktna. Kaj več pa, ko ga dobro stetstiram.
Cena: 11.75 €

ČOPIČA ZA PUDER IN ZABRISOVANJE SENČK z lesenim ročajem  (brezov les), rose gold kapico in izredno mehkimi in sintetičnimi ščetinami sta za moj okus krasna. Ščetine so zelo mehke in nežne, ličenje zato še bolj prijetno.
Cena: 24,95 € in 8.50 €


SENČILO ZA OČI ROSE (113) je v nežno roza odtenku, s pridihom vijolične barve. Dobro pigmentirana senčka, ki se lepo zabrisuje. Krasna za dnevni poletni makeup. Aktivne sestavine so organska koruza, organsko olje marelice in derivat olivnega olja.
Cena: 8.95 €




Vse omenjene izdelke in še veliko drugih, lahko kupiš v spletni trgovini kozmetix.si, sledi Boho green kozmetiki na instagramu (@bohogreenmakeupslo). Ker se mi je linija zdela zanimiva in drugačna, sem na njihovi uradni spletni strani preverila kaj vse ponujajo in upam, da bodo ti izdelki nekoč na voljo tudi pri nas. Predvsem me mikajo paletke senčil in laki v bolj živahnih barvah.😉

Pozdravček,
Maya

You May Also Like

2 komentarji

  1. O, tole pa res čudovito izgleda :O <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, malo drugačna linija, ki mi je všeč. Šminka je super.😉❤️

      Izbriši

Spremljevalci