MuLondon - vlžilna krema s konopljo

by - 07:07:00

Do pred kratkim mi je bila MuLondon znamka povsem nepoznana. Potem pa sem prejela Borisovo sporočilo, od katerega sem prejela vlažilno kremo s konopljo. Kar nekaj časa sem potrebovala, da je prišla na vrsto za testiranje. In danes je objava o kremi le tu.😄


Na kratko o kremi

Naravna organska vlažilna krema s konopljo je primerna za mastno in mešano kožo. Ima svež lesni vonj, blaži iritacije in regenerira kožo. Vsebuje karitejevo maslo in sveže stiskano olje konopljinih semen, ki razvajajo kožo. Črna smreka, cedra in koren vetiverja zagotavljajo zaščitno nego, antioksidant rožmarina pomaga pri težavah s kožo. Krema je ročno izdelana v Londonu in povsem naravna.

Moja izkušnja

Že po prvi uporabi sem na obrazu opazila kar nekaj novih mozoljčkov, zato sem jo za nekaj časa dala na stranski tir, ker enostavno nisem bila pri volji za tovrstne tegobe. Nato sem se ponovno upogumila in jo začela uporabljati ob dnevih, ko se razvajam z glineno masko (za vsakodnevno uporabo je trenutno prebogata). Seveda se manjšim nevšečnostim (mozoljčkom) tudi tokrat nisem izognila, a se je koža sčasoma na kremo privadila. Uporabljam jo, ker mi je všeč efekt noro mehke in navlažene kože, kar po uporabi gline vsekakor potrebujem. Potrebuje zelo dolgo, da se vpije, a je vredno. 

Pri doziranju si pomagam z lopatko, ker je krema na začetku zelo kompaktna (v nasprotnem primeru jo imam ogromno za nohti).  Odlično se je izkazala tudi pri negi nog. Privoščim si jo le po britju, ker mi popolnoma nič ne draži kože, noge pa so izredno mehke in koža se mi ne lušči.

Vonj je edina stvar, ki me pri kremi ni navdušila. Je zelo intenziven in se nanj ne morem privaditi.




Pozdravček,
Maya

You May Also Like

4 komentarji

  1. Bela čokoladka ima top vonj, jaz jo uporabljam kot nadomestilo za kremo predela okoli oči, ker mi je sedaj na obrazu prebogata. Pa po depilaciji zelo lepo pomiri koži. Vonj je pa ohhhhh, srček:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ti kar zavidam vonj po čokoladi.😃 Super krema, samo ne za vsak dan.😉

      Izbriši
  2. Ja, pomojem je ful odvisno katero imaš :D

    Meni je šipkova nora, tudi vonj <3

    Joooj, tok so dobre te kremice, meni so res eden izmed boljših produktov!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kremice so res super. Mene pri tej samo vonj moti.😃 Ampak se da preživeti.😂😂

      Izbriši

Spremljevalci