V boj proti strijam s Kozmetiko Afrodita

by - 13:52:00

Strije so najpogosteje "ženska" težava (čeprav jih imajo tudi moški!). Puberteta, hitre in pogoste spremembe telesne teže, hormonske motnje in še kaj, vpliva na tanjšanje povrhnjice kože in izgubo njene elastičnosti (nastanek strij). Med nosečnostjo jih dobi kar 75 % žensk.

Sama jih imam na stegnih in največ na predelu prsi. Pojavile so se mi zaradi nenehnega nihanja telesne teže. Zavedam se, da ne bodo nikoli povsem izginile, a vseeno se splača preizkusiti kremo, ki bi pomagala pri tej nadlogi. Izbrala sem Afroditino Skin form nočno negovalno kremo proti strijam.

Krema ima zelo gosto in mastno strukturo in rabi kar precej časa, da se vpije v kožo. Namen kreme je korekcija in preprečevanje pojava strij, koža je izdatno nahranjena in s pomočjo vsakodnevne masaže se ji povrne elastičnost. 
Glavni aktivni sestavini sta:
- vitamn E (pospešuje prekrvavitev kože, jo utrjuje, obnavlja celice in preprečuje ohlapnost tkiv),
- oljni izvleček pšeničnih otrobov (kožo ščiti, gladi in izboljšuje elastičnost).
Kremo uporabljam tri mesece in končno lahko rečem, da so vidni rezultati. Po enem mesecu uporabe so bile vidne spremembe le na stegnih, kjer so bile strije manj izrazite. Po prsih se ni nič spremenilo. Šele po treh mesecih lahko rečem, da je tudi na prsih vidna razlika in da krema res popravi videz strij, saj so le-te občutno manj opazne (a še vedno so). Mogoče bi bil rezultat hitrejši/opaznejši, če bi uporabljala tudi dnevno kremo proti strijam.
V liniji Skin form najdeš še:
- dnevno vlažilno kremo proti strijam,
- 100 % naravno masažno olje makadamija proti strijam.

Imaš tudi ti težave s strijami? Kako in s čim si pomagaš?
Pozdravček,
Maya

You May Also Like

0 komentarji

Spremljevalci