Ko zadiši po sivki

by - 06:32:00

Obožujem sivko in vse kar je povezano z njenim vonjem. Doma imam kar nekaj grmičkov, ki jih skrbno negujem in vsako leto naredim blazinice za v omaro. Poleg tega nujno vsaj en posušen šopek krasi mizo v jedilnici. Ko sem v trgovini zagledala Rožno vodo z vonjem sivke in povrhu vsega še slovenski in naravni izdelek, sem si jo takoj kupila.
Kaj je rožna voda?
To je produkt parne destilacije. Je popolnoma naravno pridobljen hidrolat, v katerem so prisotne v vodi topne spojine eteričnega olja. Rožna voda je odličen naravni tonik, ki čisti pore, vlaži, obnavlja in pomirja kožo. Z njim lahko odišaviš prostor, garderobno omaro ali pa ga uporabiš kot likalno vodo.
Kozmetika KRASNA prihaja s Krasa, kjer sivko gojijo na popolnoma naraven način. KRASNA nosi certifikat naravna kozmetika. Njihovo kozmetiko sem zasledila v DM-u in Kompas Shopu, lahko pa jo kupiš tudi na spletni strani slovenika.eu.
Sama je kot tonik še nisem preizkusila, jo pa veselo uporabljam za odišavljanje prostora, omare, posteljnine ... Vonj je nežen, ne preveč intenziven in na posteljnini nikakor ni moteč. V omari in na posteljnini je vonj dolgo prisoten, v prostoru pa se kar hitro porazgubi.
200 ml steklenička stane 11.80 €.

Pozdravček,
Maya

You May Also Like

0 komentarji

Spremljevalci