Collistar ART design šminka in svinčnik

by - 17:41:00

Čeprav je Collistarjeva šminka iz linije ART design na voljo že kar nekaj časa, ji bom vseeno namenila prostor na svojem blogu, ker je enostavno odlična. Novejša (pa spet ne tako zelo) različica je Art design Ti amo 500.
Gre za kremno šminko z bogatim sijajem in barvo, ki je na voljo v kar nekaj odtenkih. Sama imam odtenek 6 (Rosa Intenso). Formula vsebuje rdeče jagode in zagotavlja, da bodo naše ustnice postale mehkejše in polnejše. Šminka združuje eteričen sijaj in intenzivno barvo. Embalaža je drugačna in zelo estetska. Srebrno-zlata kombinacija in zavit pokrovček, sta prava paša za oči. :-) V paketku dobiš šminko in svinčnik za približno 24 €.
Čeprav gre za kremno šminko je neverjetno dolgo obstojna! K temu pripomore tudi svinčnik v ujemajoči se barvi. Vmes sem pila in jedla, a šminka je ostala (skoraj) nespremenjena. Barva je zelo nosljiva in primerna za večerni ali dnevni makeup. Zagotovo je to šminka, ki sodi med moje top 3. :-)
Že res, da so trenutno v modi mat šminke, ampak moje suhe ustnice jim niso preveč naklonjene (seveda se najdejo izjeme) in raje posegam po kremnih šminkah. 

Pozdravček,
Maya


You May Also Like

0 komentarji

Spremljevalci