Ponesrečeni nakupi

by - 22:02:00

Včasih se mi zgodi, da nekaj kupim in pričakujem najboljše, nato pa se izkaže, da sem z nakupom brcnila v temo. Na srečo se mi to ne zgodi (pre)pogosto. A, ko se mi, sem jezna sama nase.

Kateri izdelki so tisti, nad katerimi nisem navdušena?
1. Kikov odstranjevalec ličil je eden redkih tovrstnih izdelkov, ki me je razočaral na celi črti! Ne samo, da "navadnih" ličil ne odstrani popolnoma (ne vem kako lahko obljubljajo, da odstrani vodoodporna ličila?!), tudi očem ni preveč prijazen. Če dam na vatko malo izdelka, se ličila samo spacajo, če ga dam "ravno prav", me oči pečejo.

2. Maskara Beyu je bil moj prvi nakup te znamke. Ima krasno krtačko in obljublja podaljšanje, volumen in poln videz trepalnic. Na prvi pogled obeta veliko. Plus ji gre, ker je po enem mesecu vsakodnevne uporabe kot nova in se ni še čisto nič izsušila. Vse to povozi dejstvo, da izgled trepalnic ni tak kot bi si želela. Zlepljeno! Vsakič znova upam, da bo kaj bolje, a žal ni. Vztrajala sem kar dolgo, ker nimam navade stvari kar tako metati v koš, a tu sem žal obupala.
3. Tekoča šminka Matte Me obljublja mat izgled in to tudi dobiš. Moje ustnice žal popolnoma izsuši in celotna šminka se mi je usedla v razpoke v ustnicah in izgledale so grozno. Škoda, saj mi je barva tako lepa.

Kateri so tvoji nakupovalni kiksi?

Pozdravček,
Maya

You May Also Like

3 komentarji

  1. Oh, veš da sem želela kupiti to matte šminko! Samo drug odtenek... dobro da si napisala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene je čist razočarala.😕

      Izbriši
    2. Res si me odvrnila :)

      Hvala za prišparanih 8 eur!

      Izbriši

Spremljevalci