Kiko sladkorčki

by - 11:24:00

Nakupovanje kozmetike je naporno, tako za moške, kot tudi za ženske. Težko je uzavestiti, da vsega kar vidiš, res ne rabiš (tudi, če je znižano). In napor je, odločiti se, česa ne vzeti. "Bom naslednjič," si rečem. Za moške je v trgovskih  centrih dobro poskprbljeno. Klopca in wi-fi sta vse kar potrebuje, če želiš pridobiti na času in se izogniti slabi volji.

Že dolgo si nisem privoščila večjega nakupa kozmetike. Sem in tja kakšen kos. In res sem si želela v Kiko, ki je samo pol ure stran. Kupila sem si kar nekaj stvari, vendar bi jih lahko še več, a sem vseeno nakupovala razsodno.😃😃
Mešalo se mi je že pri lakih za nohte, ki stanejo samo 1 €! Seveda ne bom vzela le enega (čeprav imam shellac pa si vmes vseeno vzamem "počitek" in nohte lakiram sama). Kupila sem si 7 lakcev (od leve proti desni: 239 - Vermilion Red ,331 - Violet, 501 - Pink Iguana, 488 - Pearly Golden Camellia, 531 - Pearly Green Butterfly, 330 - Lilac, 504 - Pearly Glaze Pink).
Naslednja postaja so bili izdelki za čiščenje kože in nego ustnic. Nove pridobitve so dvofazni odstranjevalec ličil (6.90 €), balzam za ustnice (5.90 €) in izdelek za nego in povečanje volumna ustnic (6.90 €).
Seveda ne gre brez šmink. NEO NOIR Enigma lipstick (11.90 €) je iz najnovojše kolekcije, ki ima zelo sexy embalažo. Imam jo v odtenku 02 Mystetious Peach. Za daljšo/boljšo obstojnost, sem si kupila tudi svinčnik (5.90 €) v enakem (02 Mystetious Peach) odtenku. Šminka naj bi povečala ustnice, ima intenzivno barvo in glossy efekt.
Smart lipstick (3.90 €) v odtenku 913 (Rosewood) je po barvi zelo podobna Velvet Passion mat šminki (odtenek 316). Zraven sem izbrala svinčnik iz linije Ever lasting colour (6.90 €), v odtenku 415 (Sangria).

Kako ti je všeč izbor? 

Pozdravček,
Maya

You May Also Like

2 komentarji

Spremljevalci