Essence glossy kiss balzam za ustnice

by - 14:31:00

Zdi se mi, da se je znamka Essence v zadnjem času zelo razcvetela. Ves čas skrbijo za odlične novosti in verjtno je ni ljubiteljice ličil, ki ne bi imela njihovih izdelkov. Poleg tega so izdelki zelo poceni in tudi kvaliteta je dobra.

Balzamov ni nikoli preveč in imam jih kar nekaj. Essence Glossy kiss ima lahko, negovalno formulo, ki ustnic ne zlepi in jim da sijaj. Je balzam in gloss v enem. Na voljo je pet različic s sladko-sadnim vonjem/okusom. Imam dva in sicer coconut kiss in raspberry kiss, ki se barvno ujemata z embalažo. Na voljo pa so še strawberry kiss, cherry kiss in berry kiss.
Po uporabi so ustnice mehke in rahlo svetleče, obarvanost je minimalna. Bolj kot barvo, dasta ustnicam glossy efekt. Vonja sta čudovita in na ustnicah res čutiš okus izbranega sadja. Res sta enkratna!
 Za 8 ml tubico boš odštela le 1,19 €.
Kmalu pa bosta prišli še kolekciji "bloggers' beauty secrets" in poletna "the beach house". Že vem, kaj si bom kupila. ;-)


Si tudi ti essence fanica?

Pozdravček,
Maya

You May Also Like

5 komentarji

  1. Ojej, hehe tele lip glose sem pa v osnovni šoli uporabljala haha čista nostalgija :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha res je. 😀 Nekaj za obujat spomine. 😉

      Izbriši
  2. Avtor je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kje si jih kupila? Jih imajo tudi v DM in Tuš drogeriji ali samo v Mullerju? Coconut kiss je prijeten kokosov vonj ali mogoče malo bolj umeten? Zanima me, ker kupujem darilo za prijateljico, ki obožuje kokos :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. V DM-u sem ju kupila. Je malo bolj umrten vonj. Ampak meni, ker imam tudi zelo rada vonj po kokosu, ni tako zelo moteč. 🙂

      Izbriši

Spremljevalci