AVON NOVOSTI: Mark tekoče šminke

by - 21:04:00


Avon skrbi, da smo ljubiteljice ličil, natančneje šmink, vedno znova navdušene nad njihovimi novostmi. Če so nedolgo nazaj svoj izbor popestrili z Luxe Shape Sensation šminkami, so nas tokrat razveselili z Mark tekočimi šminkami v mat in bleščeči različici. Na voljo je 10 mat in 10 bleščečih odtenkov. Prejela sem dva mat in dva sijoča odtenka.

Avon Mark - mat tekoči šminki

Šminki sta  dokaj goste, mousse teksture. Pigmentacija je zelo dobra. Nanos pri odtenku Passion It zahteva kar nekaj dela in potrpežljivosti. Na aplikatorju je zelo velika količina šmike, ki jo je najlažje nanesti s čopičem. Kar za odtenek Head Turner ne velja. Tu tovrstnih težav nisem imela (čprav je količina šminke na aplikatorju pdobna, če ne kar enaka). Šminki ne dosežeta popolnega mat zaključka in za seboj puščata sledi.

Passion It je vijolično-rdeča šminka, Head Turner mešanica roza in oranžne.

Avon Mark - sijoči tekoči šminki

Mešanica glosa in šminke z dobro pigmentacijo in nelepljivim zaključkom. Tako kot pri mat različici, je tudi pri sijoči šminki na aplikatorju veliko produkta. Odtenek Read Head se nanaša enostavno in enakomerno, pri Blushing šminki je nanos neenakomeren. Več produkta kot je na ustnicah, slabši je izgled.

Blushing je nežno roza, Readhead pa oranžkasta šminka.

 Moja favorita: Readhead in Head Turner.

Cena šmink je 4.90 € in so že na voljo v novem Avon katalogu.

Pozdravček,
Maya















You May Also Like

2 komentarji

Spremljevalci