COLLISTAR natura - personalizirana nega obraza

by - 13:28:00

Pri Collistarju so šli korak dlje in na trg poslali prvo personalizirano nego obraza - naredi si sam. Krema je narejena iz 95 % sestavin naravnega izvora, je bogate in žametne teksture. Kožo vlaži, zgladi, poveča njeno elastičnost in jo ščiti pred prostimi radikali. Si vedela, da vsebuje stevio in kvinojo?


Krema je prava zakladnica nege, ki jo prilagajaš svojim željam in potrebam. Uporabiš jo lahko samostojno, kot piling ali masko. Kako? Zelo preprosto!

V priloženo stekleno posodico izstisni nekaj kreme in ji dodaj sestavino po želji: olivno olje, jogurt, med, sladkor ali limono. Odvisno kakšno nego želiš. Sama sem izbrala piling, ker imam suho povrhnjico kože. Kremi dodam kokosov sladkor, dobro premešan in nanesem na obraz. 

Premalo je, če napišem, da je koža po uporabi mehka, ker je takooo zelooo mehka. Žal dlje od pilinga še nisem prišla, lahko pa na Katjinem blogu (Viva la vida) preveriš, kako si je pripravila medeno masko. Poleg tega, je sama preizkusila še druge izdelke iz linije Natura. 




Krema mi je zelo všeč, ker omogoča različne načine uporabe in za vsakogar se nekaj najde.

Pozdravček,
Maya

You May Also Like

1 komentarji

  1. Izredno zanimiv izdelek, sama ga bom preskočila, bi ga pa kakšna 3 leta nazaj kupila :)

    OdgovoriIzbriši

Spremljevalci