Eau thermale Avène: Cleanance emulsion

by - 17:25:00


Čeprav je Avènova kozmetika na trgu že kar nekaj časa, sem se z njo spoznala šele pred kratkim. Avène je francoska znamka, ki v svoji kozmetiki uporablja termalno vodo in je dermatološko testirana. Njihovi izdelki so z nežno formulo in teksturo namenjeni občutljivi, razdraženi in k alergijam nagnjeni koži. Avène termalna voda je bogata z minerali in elementi v sledeh. Voda je bogata s silikati, ki ustvarjajo zaščito na površini kože in povečujejo občutek mehkobe.

Prvi in do zdaj edini izdelek, ki sem ga preizkusila je emulzija za matiranje, ki regulira delovanje lojnic in pomaga pri odpravljanju mastnega sijaja (ne vsebuje olj).

Emulzijo uporabljam zjutraj pred nanosom tekoče podlage in koža se opazno manj sveti in to je zame velikega pomena, ker si res ne želim svetleče kože že takoj po nanosu ličil. Emulzija se izredno dobro obnese na mastni koži in jo priporočam vsem, ki iščete podlago za ličila ali zgolj dnevno vlažilno nego z mat izgledom. Zagotovo bom preizkusila tudi druge njihove izdelke, saj sem nad emulzijo navdušena in me zanima kako bo z ostalimi izdelki.



Eau thermale Avène izdelki so na voljo v lekarnah, nakup pa je možen tudi preko spleta (tukaj). Cene izdelkov se gibljejo od 4 do 35 €. Ponujajo izdelke za mastno, suho in mešano kožo, čiščenje in nego obraza, ličenje ter nekaj izdelkov za moške.

Pozdravček,
Maja

You May Also Like

2 komentarji

  1. Njihovih izdelkov pa res še ne poznam, bi morala nujno kaj preizkusiti :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Po mojem mnenju se splača preizkusiti kakšen njihov izdelek. 🙂 Sama bom zagotovo še kakšnega. 🙂

    OdgovoriIzbriši

Spremljevalci