Junijski beauty box

by - 21:44:00

Junijski beauty box z vsebino "It girl" je kot nalašč za brezskrbno poletje in vsebuje izdelke, ki nam bodo tako ali drugače polepšali poletne dni.
Trenutno so v modi motivacijski oz. začasni tatuji nasploh. V boxu sta dva Tattify tatuja, ki si ju enostavno prilepiš na željeno mesto (odlepiš folijo, položiš na kožo, nežno potapkaš z vlažno brisačko in odlepiš). Sama sicer nisem pretirano navdušena nad njimi, imam raje tiste prave.:)
Če si želiš zlato okrašene nohte, bodo Essie "Oh, My Gold" nalepke kot nalašč zate. Popestritev manikure zagotovljena, vse kar moraš naredi je, da si čim bolj kreativna in nohte poljubno okrasiš. Glede na to, da imam shellac in mi izdelek ne pride prav, ga bom  podarila sestri.
BB krema je moj stalni spremljevalec v poletnih dneh. Če je naravna še toliko bolje. Ginvera Green Tea BB krema prekrije nepravilnosti in kožo matira, poleg tega ima zaščitni faktro 30. Namenjena je vsem tipom kože. Je izredno lahka in srednje prekrivna. Vsekakor super izdelek za poletne dni.
Za mat izgled ustnic poskrbi Rimmel Apocalips "Orange-ology". Super poletni odtenek, če so ti blizu oranžkasti odtenki. Na meni žal ne izgledajo dobro. :-)
Nega kože je zelo pomembna (ne samo poleti). Laverina čistilna maska z bio meto in soljo Mrtvega morja globinsko očisti pore. Mineralna zemlja absorbira odvečno maščobo in koži povrne matiran in svež izgled. Maska mi je zelo všeč, ima svež, prijeten vonj in koža je dobro očiščena.
Absolutni zmagovalec junijske škatle je Batiste mini suhi šampon z vonjem kokosa. Kar nekaj časa si ga že kupujem, a vedno pozabim. :-) Odlična rešitev, ko želiš osvežiti svoje lase, se znebiti mastnega leska in si pridobiti kakšen dan brez umivanja las. :-D


Pozdravček,
Maya

You May Also Like

0 komentarji

Spremljevalci