Čas je za detox!

by - 09:02:00

Ko se poleže sneg, smo z vseh strani zasuti z raznimi nasveti, kako v najhitrejšem času izgubiti nerealno število kilogramov. Brezglavo hitenje v nemogoče diete, popolnoma nesmiselno. Sploh, če se diete držimo zgolj mesec ali dva. Kilogrami se ponavadi vrnejo in še kakšen zraven. Rezultat? Slaba volja.

Ker želim narediti nekaj dobrega za svoje telo, sem se odločila za Tummy Tea Tox program, ki naše telo očisti strupov. 

Program je sestavljen iz dveh delov. Prvih 10 dni, se zjutraj pocrkljaš z Daily kick čajem, ki zmanjša napihnjenost in zažene presnovne procese v telesu. Dan zaključiš s Sleep tight čajem, ki spodbudi prečiščevalne procese, da se telo razstrupi in te pripravi na nov dan.



V drugem delu, naslednjih deset dni, v svojo dnevno rutino dodaš Simbiotics (hranijo naše dobre črevesne bakterije), Happy Enzymes (izboljšajo prebavo) in Cleanse Drink (jagodni detox napitek - prečisti telo od znotraj).




Ker se telo razstruplja, bodo obiski stranišča pogostejši (ja, veliko boš lulala😉). Tudi napihnjenost je občutno manjša (in verjemi ta občutek je grozen!). 

Poleg tega, vsa Tummy dekleta dobijo super zdrave recepte, jedilnik in program telovadbe. Vse kar moraš storiti je to, da se odločiš in očistiš telo vseh strupov in se pripraviš na boljše počutje.

Ker je moj Tummy Tea Tox program tik pred zaključkom, bom kar malo pogrešala čajčkanje in jagodni napitek.😉 Rezultat 20 dnevnega programa je boljše počutje, ker ni več občutka napihnjenosti. Trenutno je program iz 82,60 € znižan na 49,90 €. 

Če želiš izvedeti več, obišči njihovo spletno stran tummyteatox.si. Se splača!


Si že preizkusila Tummy Tea Tox?

Pozdravček,
Maya

You May Also Like

0 komentarji

Spremljevalci