Valentivo darilo malo dugače

by - 18:15:00

Bliža se praznik zaljubljencev in če si ena izmed tistih, ki na ta dan obdaruje svojega dragega ali drago, imam idejo zate, ki ni čokolada, cvetje, parfum ali spodnje perilo.🙂


Gre za malce drugačno in izvirno darilo, ki se imenuje škatlica ljubezni. V njej te čaka 52 zvitkov,  ki jih skupaj s partnerjem odvijata in prebirata "tedenske naloge". S tem si začinita teden in se vsakič znova presenetita. Naloge so zanimive, polne presenečenj in res nikoli ne veš kaj te čaka. Za vsako nalogo imaš teden dni časa, da jo izpelješ. Seveda jo prilagodiš vajinim željam, navadam in stilu življenja.

Kot se za škatlico ljubezni spodobi, je oblikovana v obliki srca in je v roza barvni kombinaciji. Na vrhu škatlice je zvitek z "navodili".


Da ti popolnoma ne pokvarim presenečenja in vseeno dobiš vpogled v naloge, ti razkrivam tri listke, ki sva jih s fantom že odvila.


Če si želiš svojo škatlico ljubezni, klini na  moj košček sreče in si privošči svojo. Cena škatlice je 11 € in je delo slovenskih rok. Seveda po želji dodajaš svoje listke, misli, ideje ...

Meni se ideja zdi krasna in izven "klasičnih valentinovih okvirov".




Pozdravček,
Maya


You May Also Like

0 komentarji

Spremljevalci