Bell Hypoallergenic izdelki #2

by - 07:48:00

Prvi del objave si lahko ogledaš tukaj, kjer najdeš tudi povezave do vseh Bell objav (ni jih malo😃). Danes pa te razvajam z drugim delom objave, o meni top Bell izdelkih.


TEKOČI PUDER Z MAT UČINKOM
Testirala sem ga v ekstremnih pogojih (vročina) in res me je zanimalo, kako se bo obnašal na moji mastni koži. Odlično! Nikoli si ne bi mislila, da lahko puder tako dobro zdrži v vročini in celodnevnem potepanju. Všeč mi je naravni videz, ker ne maram, da se na kilometer opazi, da nosim puder. Dobro prekrije nepravilnosti in pusti mat videz. Pri podlagi mi je noro všeč tudi to, da mi ne poudari suhih predelov kože in se ne vseda v gubice. Bistvene razlike med nanašanjem z gobico ali čopičem nisem opazila, je pa res, da zadnje čase večkrat posežem po čopiču. Imam ga v odtenku 02, ki je ravno pravšnji za moj ten kože.
Cena: 9.89 €

OSVETLJEVALNI KOREKTOR ZA OČI
Tudi korektor je v odtenku 02 in je izredno lahke testure, ki se brez težav zabriše. Večjega vsedanja v gubice nisem opazila, ga pa uporabim zelo malo, ker mi že sama podlaga dobro prekrije podočnjake. Bolj mi je všeč kot Catrice Camouflage korektor in je zelo blizu mojemu ljubemu Chanelu.😉
Cena: 4.89 €


MASKARA ZA PODALJŠANJE IN VOLUMEN
Preizkusila sem že vse Bell maskare, razen vodoodporne, ki pa jih tako ali tako ne uporabljam. Dolgo zdržijo, lepo ločijo trepalnice in naredijo to, kar obljubljajo. Za spodnje trepalnice mi je še vedno najboljša maskara za goste trepalnice, ker se niti malo ne lušči in cel dan ostane na svojem mestu.

Pri maskarah vedno iščem vav efekt kar se tiče dolžine. V poletnih mesecih mi je to še bolj pomembno, ker velikokrat uporabljam samo to in si želim poudariti svoje oči in ne izgledati kakor miška, ki kuka iz moke.😂 Ta maskara naredi doooolge trepalnice in to mi je najbolj pomembno (z volumnom nimam težav in nisem opazila večje razlike). Dolžina trepalnic sega skoraj do neba (ok, pretiravam, ampak reees so dolge!). Všeč mi je tanka krtačka, ki je idealna za spodnje trepalnice. Odlična maskara!
Cena: 6.49 €




Levo: korektor, desno: puder
PODLAGA ZA LIČILA V STIKU
Tovrstnega primerja še nikoli nisem preizkusila in sem se preizkušanja še toliko bolj veselila. Nanos je enostaven in koža je na otip žametna. Pore naredi malenkost manj opazne in skupaj z Bellovo tekočo podago je videz super!
Cena: 8.99 €

TEKOČA MAT ŠMINKA
Mat šminke me nasplošno niso pretirano navdušile, ker so mi preveč izsušile ustnice. Toda Bellova niti malo! Odlična šminka, ki je noro dobro pigmentirana in je enostavna za nanašanje. Šminka brez težav zdrži šest ur (s hrano in pijačo vred). Ker sem ljubiteljica roza šmink, je odtenek 04 idealen zame. Imam tudi odtenek 02, ki je bolj na nude strani in je trenutno kar malo zapostavljen. Se mi pa zdi, da je ta odtenek tudi manj obstojen.
Cena: 5.19 €

Odtenek 04


Skoraj ni Bell izdelka, ki ga ne bi preizkusila in vsi so me pozitivno presenetili. Cena in kakovost gresta z roko v roki in to veliko odtehta pri nakupu. Ko boš kje zagledala Bell stojalo, si vzemi trenutek in izberi kak izdelek. Obljubim, ne bo ti žal.😉

Pozdravček,
Maya

You May Also Like

2 komentarji

  1. Kako me veseli, da so ti izdelki tako všeč :)

    Meni enako! Puderček je res nuja - poleg Bourjois edini, ki mi je res tako zelo več. Matte šminke pa itak zakon + cenovno dostopne, kar je super <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res so super izdelki. Mat šminke pa ene redkih, ki mi ne izsušijo ustnic. Izdelki so ugodni, kar je samo en plus več.😉❤️

      Izbriši

Spremljevalci