Mini ocene mini Oliv' izdelkov

by - 20:26:00

O Oliv' znamki sem že pisala tukaj. Še vedno sta moja najljubša izdelka Radiance maska in eliksir proti staranju. Se jima bo pridružil še kakšen favorit?


MLEKO ZA ČIŠČENJE
Primeren za vse tipe kože, nežno očisti kožo in stimulira nastajanje kolagena. Aktivne sestavine so ekstrakt listov oljk, planika, zeleni čaj, aloe vera, ognjič, sezam, karitejevo maslo, sončnica in alga chondrus crispus. Ima nežen, skoraj nezaznaven vonj. Koža je po uporabi čista in osvežena. Izdelek, za katerega sem prepričana, da bi se na dolgi rok odlično razumela.

VLAŽILNO MLEKO ZA TELO
Izboljša tonus kože in ščiti kožo pred zunanjimi dejavniki. Aktivne sestavine so ekstrakt listov oljk, aloe vera, planika, zeleni čaj, mandelj, sezam in makadamija. Mleko ima zelo podoben, če ne kar enak vonj, kot mleko za čiščenje obraza in se hitro vpije v kožo. Koža je po uporabi mehka. Čeprav izdelek ni napačen, pogrešam tisti vav efekt na koži.

SPROSTITVENO LEPOTNO OLJE
Pomiri telo in duha (vsaj tako obljubljajo😉). Aktivne sestavine so ekstrakt olivnih listov, malina, sončnica, grozdne peške, lešnik in marelica. Olje izredno lepo diši in je pravi balzam za kožo! Olja ne uporabljam vsak dan, ampak 1-2 x tedensko. Noge so po uporabi mehke, gladke in hvaležne za to razvajanje. Olje, je vredno tvoje pozornosti, mene je pozitivno presenetilo in že klikam za "full size" izdelek.😄

Dvema Oliv' favoritoma se je pridružil še tretji, sprostitveno lepotno olje. Vse tri (in tudi druge) izdelke lahko kupiš na izberizeleno.si. Pri nakupu ne pozabi vpisati kode "MAYA", ki ti prinese 15 % popust!
Radiance maska favorit št. 1
Eliksir proti staranju favorit št. 2

Pozdravček,
Maya

You May Also Like

0 komentarji

Spremljevalci