CLAY RITUAL vs. SCHMIDT'S

by - 09:08:00

Poleti je izbira pravega dezodoranta še kako pomembna. Mislim, da si nihče ne şeli sprehajati naokoli z neprijetnim vonjem. Pri naravnih dezodorantih sem bila vedno skeptična, če res opravljajo svoje delo.


CLAY RITUAL je glineni dezodorant, ki ne vsebuje umetnih in Å¡kodljivih snovi. Vsebuje čisto belo glino, karitejevo maslo, eterični olji limonske trave in evkaliptusa. Omenjene sestavine zagotavljajo sveÅŸino skozi celoten dan in preprečujejo potenje. Po nanosu pazim le, da si prehitro ne oblečem majice in ga z njo obriÅ¡em. Nanos po britju? Brez panike, zelo je neÅŸen in nič ne draÅŸi koÅŸe. Pri daljÅ¡ih nohtih svetujem uporabo lopatke, da ti dezodorant ne zleze pod nohte.😉 Vonj je neizmerno prijeten, sveÅŸ. KupiÅ¡ ga za slabih 12 € na licila.si.


SCHMIDTS' dezododorant z vonjem limete in bergamotke vsebuje kokosovo olje, karitejevo maslo, soda bikarbono, olje jojobe, vitamin E, eterični olji bergamotke in limete. Vonj je izredno sveÅŸ, prijeten in bi ga lahko vonjala v nedogled.😃 Ker je v stiku, je nanaÅ¡anje bolj enostavno kot pri Clay-evem. Prav tako stane slabih 12 €, dobiÅ¡ ga na specia.si. Tudi pri tem dezodorantu počakam kakÅ¡no minuto preden se oblečem, da nimam sledi na oblačilih. Na voljo je kar nekaj različnih vonjev, sama imam na wish listi sivko&muÅ¡katno kaduljo ter vrtnico&vanilijo.


Naravni dezodorant je učinkovit in neşen do koşe. Mene sta oba prepričala! Mi je pa zaradi nanašanja schmidt's-ov malenkost ljubši.

Si katerega izmed omenjenih ÅŸe preizkusila?

Pozdravček,
Maya

You May Also Like

0 komentarji

Spremljevalci