Čarobni december in nakup daril

by - 05:42:00

Smo že čez polovico decembra in Božič je tik pred vrati. Sama sem letos že nakupila darila za bližnje, tu pa je le nekaj idej, če nakupov še nisi opravila.


S šminko lahko presenetiš sestro, mamo, babico ali prijateljico. Le pravi odtenek izbereš in presenečenje je popolno. Avonove Luxe šminke so s svojo zlato embalažo naravnost za pod smrečico.🙂

Za male (in tudi velike) punce, ki rade nosijo spete lase je pentljica iz Pastel pink čudovita ideja. Sama jih imam kar nekaj in sem totalno navdušena nad njimi. Pred kratkim sm opazila, da imajo na voljo pentljico na obroču in to bi bilo super darilo zame.😉


Lak za nohte je vedno lepo darilce. Izbire je ogromno in za malo denarja dobiš že zelo kvaliteten lak. Avonov lak z bleščicami popestri vsako manikuro.


Ker je Nuxov balzam Reve de miel trenutno pravi hit, je lahko zelo lepo in uporabno darilo. S kremo za roke vsekakor ne moreš zgrešiti. Vsi imajo radi negovane in mehke roke. 

Da bodo v mrzlih dneh roke na toplem, poskrbijo rokavičke. Če malo raziščeš, najdeš takšne, ki s svojimi detajli izstopajo. Lahko pa izbereš klasično črnino, ki je varna izbira. Dobiš jih skoraj v vsaki trgovini.


Planer je pri meni nepogrešljiv! Če imam nekaj v glavi, si hitro zabeležim, da ne pozabim. Poleg tega imam v njem zapisane vse svoje načrte, ideje, obveznosti ... Super darilo za organizirane punce. Kot že ime pove, je magic planner naravnost čarobno darilo.



Si že nakupila in zavila vsa darilca?

Pozdravček,
Maya

You May Also Like

0 komentarji

Spremljevalci